Nieuws

Tweedehands kledingmarktje op 2 en 3 september

We streven naar een marktje met leuke en goedkope hedendaagse en vintage kleding in alle maten van Zuilenaren, voor Zuilenaren. Ga ook lekker je kast opruimen en doe mee! Tegen een onkostenvergoeding van € 5,00 per dag (voorkeur heeft deelname op beide dagen), kan je deelnemen als verkoper. Je verkoopt je items tot maximaal € 5,00 per item. Je bent welkom met 1 eigen rek met kleding/schoenen & accessoires van goede kwaliteit. Aanmelden is verplicht. Meld je aan via email: kimvanveenendaal89@gmail.comOf kom gewoon gezellig shoppen en koffiedrinken!

A Lazy Sunday Afternoon

Wat een heerlijke middag op 30 juli met de drie bands Merel, Brotherhood en Sherpa Steps! Heb je het gemist, rol dan op 27 augustus van 13-17 uur opnieuw je kleedje uit bij onze heerlijk muzikale luie zondagmiddag. Met dank aan ZIMIHC voor kunst in je leven.

Geslaagde parkpicknick voor ouderen op 13 juni

De Zuilense ontmoetingsplekken voor ouderen sloegen op 13 juni opnieuw de handen ineen voor een feestelijke parkpicknick. Dankzij de Utrechtse Uitdaging en de medewerkers van het bedrijf Mazars konden we er een feestje van maken met bezoekers/bewoners van Lieven De Keij, Bij Bosshardt, De Dame, Roobolkapel, Zorgtrecht, Buurthuis Zuilen en buurtwerkkamer De Verbinding. Kers én slagroom op de taart vormden de optredens van de jarige Oranjeman en de Drama Queens.