fbpx
Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Schilderworkshop Painting in the Parc (volwassenen)

18 augustus 2019 van 11:00 tot 14:00

In het Julianapark vindt op 18 augustus een schilderworkshop plaats waarin de natuur centraal staat. De workshop is geschikt voor iedereen die schilderen leuk vindt. Weinig, geen of juist veel ervaring, het maakt niet uit. Onze schilderlerares José kan iedereen (beter) leren schilderen.

En-plein-air ofwel buiten schilderen is ‘uitgevonden’ door de impressionisten.
Tijdens deze workshop ga je ervaren wat de impressionisten zo enorm boeide. We zijn in het Julianapark om de natuur vast te leggen. Een dag aan de slag met acrylverf op doek. Schilder je eigen impressie van het park, wees creatief met kleur en schilderstreek. Jose begeleid je daarin. Een kleine groep en persoonlijke begeleiding maken de workshops geschikt voor beginners en gevorderden.

Als het regent dan is er een inspirerend alternatief binnen in het Antje Drijver Paviljoen, waar we dan ook met het thema natuur aan de slag gaan. Schrijf je in voor deze leuke, leerzame en ontspannende workshop!

Wanneer
Zondag 18 augustus, 11.00 – 14.00 inclusief heerlijke lunch. Verzamelen bij het Antje Drijver Paviljoen in het park.

Kosten: 50 euro. De workshop is inclusief schildermaterialen zoals verf, penselen, een palet en schilderdoek. En een heerlijke lunch!

€50

Antje Drijver Paviljoen

Julianapark
Utrecht, 3553 HK Nederland
antjedrijver.nl

Who's coming?

0 people are attending Schilderworkshop Painting in the Parc (volwassenen)