fbpx
Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Yin Yoga (evt met oppasservice!)

24 april van 09:00 tot 10:00

Lekker ontspannen en je vitaliteit verhogen op een idyllisch plekje in het Julianapark, het Antje Drijver Paviljoen! Inclusief een drankje achteraf (thee, fris).

YIN YOGA is zeer ontspannende, rustige yoga waarbij de ontspannen houdingen langer worden aangehouden.
Een uur lang heerlijke rust en aandacht voor jezelf. Yin yoga maakt je fysiek en mentaal ontspannen, vermindert blokkades, is bevorderlijk voor de gezondheid van je bindweefsels en slaap en geeft veel rust en herstel. Goed voor iedereen die rust zoekt en/of wat stijf is. Heerlijk om de dag ontspannen mee te beginnen.

We bieden de optie aan voor een oppas tijdens het yoga-uurtje. Jij even tijd voor jezelf, je kind even lekker spelen in de (aangrenzende) speeltuin, onder begeleiding. De oppas is er voor 3,50 per kind. Wil je daarvan gebruik maken? Mail dan even naar info@antjedrijver.nl !

De lessen worden gegeven door Esther van Rozen (jouwyogaenmindfulness.nl), in kleine groepen van minimaal 4 en maximaal 8 personen. Ook zonder yoga-ervaring ben je van harte welkom. Esther: ‘Tijdens mijn lessen is er veel ruimte voor ontspanning en ademhalingsoefeningen en vertel ik je graag over de achtergronden van wat we precies aan het doen zijn. Want als je beter weet wat je doet en waarom, dan is dat in mijn optiek niet alleen interessant, maar verhoogt het ook nog eens de effectiviteit van de oefeningen. Bovendien kan je op die manier het geleerde dan beter in je dagelijks leven toepassen, waardoor je nog meer effect zou kunnen bereiken. Maar je mag natuurlijk ook simpelweg een uur komen relaxen en als je het leuk vindt: na afloop onder het genot van een drankje wat gezelligheid delen.’

Kosten: 125,- voor 10 lessen, 14 euro voor een losse les

Schrijf je hier in voor Yin Yoga op woensdagen van 09.00-10.15.
Lesdata: 24-04, 08-05, 15-05, 22-05, 29-05, 05-06, 12-06, 26-06, 03-07, 10-07. Geen les in: week 18 (meivakantie), week 25.

Mail voor meer informatie of een losse les naar: info@antjedrijver.nl

€125
Julianapark
Utrecht, 3553 HK Nederland
antjedrijver.nl